Политика за поверителност

Чл. 1 Общи разпоредби

 

В www.vs.dance поемаме ангажимент за осигуряването на поверителност и защитата на личните Ви данни, в качеството ни на Администратор на личните данни, които ни предоставяте.

Тази Политика обяснява кога и защо събираме лична информация („лична информация“,и„лични данни“са използвани като идентични термини в тази Политика) за хората, които посещават сайта ни и ползват услугите ни, как я използваме, условията, при които можем да я разкриваме на други и как я пазим.

Можем да променяме тази Политика в определени моменти, така, че молим да се уверите, че сте запознати с актуалната Политика за поверителност. Като използвате сайта ни и предоставяните чрез него услуги, Вие се съгласявате да сте обвързани от тази политика.

Всякакви въпроси, свързани с тази Политика могат да бъдат изпращани на e-mail: office.vsdance@gmail.com

 

Чл. 2 За нас

Ние сме www.vs.dance, и предоставяме услуги, продукти или обща информация относно предмета ни на дейност.

Адресът ни на управление Бул. Витоша 91, град София. Когато използваме „ние“ и „нас“ и глаголи в тази форма в текста по-долу, имаме предвид www.vs.dance

 

Чл. 3 Как събираме лична информация от Вас

Получаваме информация за Вас, когато използвате сайта ни www.vs.dance, например когато изпращате запитване за получаване на оферта/информация, или в процеса, при който заявявате, поръчвате и ползвате предоставяните на сайта услуги.

 

Чл. 4 Какъв вид лична информация събираме

Събираме само основни лични данни за Вас, които не включват специални категории лични данни („чувствителни данни“). Личната информация, която събираме може да включва името, адреса, e-mail адреса, телефонния номер, други данни, изисквани от Закона за счетоводството и други закони, както и информация относно това кои страници са посетени и кога.

 

Чл. 5 Защо имаме нужда от Вашите данни

Имаме нужда да знаем Вашите лични данни, за да Ви предоставим услугите, предлагани чрез този сайт, в рамките на възникнал договор между нас във връзка с предоставянето им, както и информация, която сте поискали или за която изрично сте се съгласили. Ние няма да събираме лични данни, от които нямаме нужда за горепосочените цели.

 

Чл. 6 Как се използва Вашата информация

Можем да използваме Вашата информация, за да:

  • Предоставяме услугите, които сте заявили, включително да обработваме поръчките Ви и да изпълняваме задълженията си, възникнали от договорните отношения между нас;
  • Предоставяме нова информация, пряко свързана с услуги, които сте заявили;
  • Отговаряме на запитвания и да Ви предоставяме информация, която сте поискали, включително помощ за решаването на въпроси, възникнали във връзка с Ваши запитвания;
  • Използваме ре-маркетинг през доверени сайтове, включително Google AdWords и Facebook;
  • Търсим вашите мнения или коментари относно предоставяните от нас услуги и продукти/обучения;
  • Правим статистически анализи и други анализи за подобряване на услугите ни;
  • Осигурим запазване на Ваши интереси във връзка с ползването на сайта или услугите ни;
  • Ви информираме за промени в общите условия, политиката за поверителност или услугите ни.

 

Чл. 7 Колко дълго пазим Вашата информация

Пазим Вашите лични данни само доколкото и докато това е необходимо за съответната дейност, за която са предоставени, или колкото е предвидено в договор между нас, при спазване на изискванията и сроковете за това, предвидени в Закона за счетоводството, данъчните закони и другите приложими действащи нормативни актове в Република България.

Данните, които сте предоставили за използване за маркетингови цели, се пазят докато ни уведомите, че не желаете повече да получавате съответната информация от нас.

След постигане на целите на обработката на Вашите лични данни, ние ги унищожаваме.

 

Чл. 8 Кой има достъп до Вашата информация

Няма да продаваме, предоставяме под наем, нито ще споделяме за маркетингови цели Вашата информация с трети лица.

Можем да предаваме информацията Ви на трети лица – доставчици на услуги, подизпълнители и други свързани организации единствено за целите на извършването на задачи и предоставянето на услуги за Вас от наше име.

Независимо от това, когато използваме трети лица – доставчици на услуги, ние разкриваме само личната информация, която е необходима за предоставянето на услугата, и имаме договор със съответното трето лице, който изисква от него да пази Вашата информация и да не я използва за свои преки маркетингови цели.

Ние няма да предоставяме информацията Ви на трети лица за техни маркетингови цели, освен ако Вие сте поискали това, или е необходимо по силата на закон, съдебен акт или за предотвратяване на измама или друго престъпление.

Работим с различни трети лица – доставчици на услуги, за да Ви осигурим качествени и надеждни услуги. Когато проучвате за някоя от тези услуги или закупите такава, съответното трето лице -доставчик на услуги ще използва Вашите данни, за да Ви предостави информация и да изпълни задълженията си, които възникват в тази връзка по договори с тях. В някои случаи те ще действат като администратор на данни на Вашата информация, и затова Ви препоръчваме да се запознаете с тяхната Политика за поверителност. Тези трети лица – доставчици на услуги ще споделят Вашата информация с нас, като ние ще я използваме в съответствие с тази Политика за поверителност.

Предоставяне на Ваши данни на държавни органи може да се извърши само в предвидените от закона случаи и в обем, който не надвишава целите, за които са поискани.

Комисията за защита на личните данни упражнява законовия контрол върху процеса по обработването на лични данни и ние осигуряваме пълен достъп до водените от нас регистри за лични данни при законовите условия за това.

 

Чл. 9 Къде обработваме Вашите данни

Всички лични данни, които обработваме се обработват в България, но за целите на хостинга и поддръжката тази информация се намира в България. Трети лица нямат достъп до Вашите лични данни, освен когато закон изисква това.

 

Чл.10 В кои случаи ще се свързваме с Вас

Вие имате избор дали да получавате информация от нас или не.

Ние можем да се свързваме с Вас свободно, когато и доколкото това е необходимо за изпълнението на услугите, които сте заявили, на задълженията по договор между нас, за предоставяне на нова информация, пряко свързана с услуги, които сте заявили, в отговор на Ваше запитване, за целите на запазване на Ваши интереси във връзка с ползването на сайта или услугите ни, или въз основа на законово изискване. Ние имаме право да изпращаме имейл бюлетин за новости от сайта, за който бюлетин сте се абонирали с имейл адреса си.

Ние няма да се свързваме с Вас за маркетингови цели по e-mail,телефон, чрез текстови съобщения, или по пощата, освен ако не сте ни дали предварителното си изрично съгласие, или комуникацията е пряко свързана с Вас и отговаря на изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679),

 

Чл.11 Как можете да получите достъп, коригиране или заличаване на Вашите лични данни

Вие имате право по всяко време да поискате от нас:

  • достъп до Вашите лични данни, събрани в процеса на предоставяне и ползване на услугите, включително: потвърждение дали обработваме Ваши лични данни, какви категории са те, целите на това обработване, и получателите, на които данните се разкриват, както и съобщение с копие на личните Ви данни, които се обработват, и техния източник;
  • коригиране на информация, която сте заявили при нас, когато е станала невярна или неактуална, напр. на email адреса си, и каквато и да е друга информация;
  • заличаване или блокиране на Ваши лични данни, когато обработването им не отговаря на изискванията на Закона за защита на личните данни или на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679);
  • уведомяване за това коригиране, заличаване или блокиране на третите лица, на които са били разкрити личните Ви данни, освен когато това е невъзможно или е свързано с прекомерни усилия.

Желаното от Вас действие по предоставянето на достъп, коригиране, заличаване или блокиране на лични данни се извършва единствено по отношение на Вашите лични данни. Извършването му е безплатно.

За да поискате достъп, коригиране, заличаване или блокиране на Вашите лични данни, които обработваме, е необходимо да изпратите до нас писмено заявление, което съдържа:

1. име, адрес и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;

2. описание на искането;

3. предпочитана форма за предоставяне на информацията по чл. 28, ал. 1;

4. подпис, дата на подаване на заявлението и адрес за кореспонденция.

5. нотариално заверено пълномощно, когато се подава от упълномощено лице. Заявлението може да бъде подписано и с електронен подпис.

Заявлението се изпраща на email: office.vsdance@gmail.com

Ние ще изпълним искането Ви за достъп, коригиране, заличаване или блокиране в срок до 14 дни, при спазване на законовите изисквания и изключения в тази връзка.

Вие ще бъдете уведомени за решението за извършване на поисканото действие или отказа за това съгласно изискванията на закона. Уведомлението за това ще Ви бъде изпратено по пощата с обратна разписка или може да се получи лично срещу подпис.

 

Чл.12 Как може да подадете възражение или оплакване срещу обработването на лични данни

В предвидените от закона случаи, Вие имате право да:

  • възразите пред нас срещу обработването на личните Ви данни при наличие на законово основание за това; когато възражението е основателно, личните данни на съответното физическо лице не могат повече да бъдат обработвани;
  • да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг;
  • да бъдете уведомени преди личните Ви данни да бъдат разкрити за пръв път на трети лица или използвани от Ваше име за целите по предходната точка на този член, като Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване или използване.

Ако желаете да направите каквото и да оплакване за начина, по който се обработват Вашите данни, можете да се свържете с нас на office.vsdance@gmail.com. Ако не сте удовлетворени от нашия отговор или не смятате, че обработваме данните Ви по законосъобразен начин, можете да се обърнете към компетентния орган за защитата на личните данни – Комисия за защита на личните данни.

Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2

тел.: 02/915 35 18, 02/915 35 15, 02/915 35 19, факс: 02/915 35 25

E-mail: kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Чл.13 Налични мерки за сигурност за защита на Вашата информация от загуба, злоупотреба или промяна

Когато ни давате лична информация, ние предприемаме действия да осигурим тя да бъде обработвана по сигурен начин. Уебсайтът www.vs.dance ползва протокол за защитена комуникация SSL сертификат. HTTPS удостоверява сайта и съответния уеб сървър, на който е качен. Също така двупосочно криптира връзката между клиент и сървър, което осигурява защита срещу подслушване, подправяне или фалшифициране на съдържанието на съобщенията. На практика това дава достатъчно гаранции, че потребителят се свързва с правилния сайт (а не фалшиво копие), както и гарантира, че съдържанието на съобщенията между потребителя и сайта не може да се прочете или подправи от трети страни. Допълнителна информация за HTTPS (https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTPS).

Не-чувствителна информация (Вашия email адрес, и т.н.) се предава обичайно през интернет, и за това никога не може да бъде гарантирана 100% сигурност. В тази връзка, макар, че се стремим да защитим Вашата информация, не можем да гарантираме сигурността на информация, която ни изпращате, и Вие правите това на свой риск. След като получим Вашата информация, полагаме максимални усилия да осигурим сигурността й на нашите системи.

 

Чл.14 Профилиране

Няма да използваме автоматично вземане на решения или профилиране.

 

Чл. 15 Използване на „бисквитки“(‘cookies’)

Като много други уеб-сайтове, така и нашият използва бисквитки. „Бисквитките“ са малки обособени пакети информация, изпращана от дадена организация към Вашия компютър, за да Ви разпознае при Ваше посещение. Те събират статистически данни за действията Ви в браузъра. Това ни позволява да проследим модели на потребителския трафик, както и да разработваме статистически анализи за използването на услугите, като времето, прекарвано на уеб-сайта и страниците, което се посещават най-често. Бисквитките не Ви идентифицират като личност, а обобщените статистически данни не включват лична информация. Бисквитките ни помагат да подобрим уеб-сайта и да предоставяме по-добра персонализирана услуга.

Съгласявайки се да използвате този сайт и услугите му, Вие изразявате съгласие за използването на „бисквитки“, включително бисквитките на Google Analytics.

Ако предпочитате да не получавате „бисквитки“ докато разглеждате Уебсайта или чрез HTML форматирани имейли, бихте могли да ги откажете. За целта можете да настроите интернет браузъра си да предупреждава преди да приеме бисквитка или да откажете бисквитки, когато Ви сигнализира за наличието им. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню ‘Опции’ или ‘Предпочитания’ на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, както и за по-подробна информация, можете да използвате бутона ‘Помощ’ от менютата на Вашия браузър.

 

Чл.16 Линкове към други сайтове

Нашият уеб-сайт може да съдържа линкове към други уеб-сайтове, управлявани от други организации. Тази политика за поверителност се прилага само за нашия сайт, така, че Ви насърчаваме да прочетете изявленията за поверителност на другите уеб-сайтове, които посещавате. Ние не отговаряме за политиката за сигурност на други уеб-сайтове, дори ако използвате линкове от нашия сайт, за да достигнете до тях.

Наред с това, ако сте попаднали на нашия уеб-сайт чрез сайта на трето лице, ние не можем да носим отговорност за политиката за поверителност и практиките на собствениците и администраторите на сайта на това трето лице и Ви препоръчваме да проверите неговата Политика за поверителност.

 

Чл. 17 Прехвърляне на лична информация извън Европа

Като част от услугите, които Ви предоставяме, информацията, която ни предоставяте може да бъде прехвърляна до страни извън Европейския съюз („ЕС“). Тези страни може да нямат подобни закони за защита на личните данни като България. Като предоставяте личните си данни, Вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение, или обработване. Ако прехвърляме Ваша информация извън ЕС по този начин, ние ще вземем подходящи мерки за сигурност, за да осигурим защитата на личната Ви информация в съответствие с тази Политика за поверителност.

Ако използвате услугите ни докато сте извън ЕС, Вашата информация може да бъде прехвърляна извън ЕС, за да Ви бъдат предоставени тези услуги.

 

Чл.18 Преразглеждане на тази Политика

Преглеждаме редовно тази Политика, за да осигурим качествена и законосъобразна защита на Вашите лични данни. Тази Политика е последно актуализирана през март 2018 г. и е в съответствие с Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

Търси:

Често задавали въпроси

Ще видиш входа на студиото!От него ще илизат щастливи и усмихнати млади хора! Отваряйки вратата, ще видиш директно рецепцията и танцьорите. Ще кажеш на нашите VS Admins, че идваш за първи път, а те с усмивка ще ти подарят карта ПОДАРЪК! Ще ти покажат студиото – кое къде се намира! НЕ ЗАБРАВЯЙ – ТРЯБВА ДА СИ НОСИШ ЧИСТИ ОБУВКИ! В студиата ни НЕ СЕ ВЛИЗА С ВЪНШНИ ОБУВКИ! И нека вълшебството започне! Преподавателя ще те види, ще се запознаете, ще се поинтересува за твоя предишен опит, ще преживееш една прекрасна и вълнуваща приказка, която ще те запали по танците за много дългп време! Очакваме те!

Ти си НОВ УЧЕНИК! Поздравления! Ето, че правиш първата стъпка, към своето по-щастливо бъдеще! Знаеш ли, че ИМАШ СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ОТ НАС? Правилно чу! Подаряваме ти КАРТА ЗА ТРИ БЕЗПЛАТНИ РАЗЛИЧНИ КЛАСА! С тази карта ние ти помагаме да избереш НАЙ-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ! В рамките на 10 дни, ти ще пробваш три различни класа по твой избор и така, ще можеш да избереш най-подходящия за теб! Можеш да получиш своя подарък на рецепция в някое от нашите студиа. Ако вече си си харесал клас, можеш да се запишеш предварително.

Записването за всеки клас става изключително лесно и бързо през Cindy App. 

Разгледай нашия график и набележи няколко класа, които ти се струват интересни. Изпрати ни запитване, като посочиш, кои класове ти се струват интересни, а ние ще ти върнем отговор с полезна информация и видеа за всеки клас.

За нас, вашето развитие е приоритет! За това сме създали специален отдел УЧАСТИЯ, който се грижи ексклузивно за всички наши ученици и техните изяви. Освен големите годишни спектакли, коледни представления и вътрешни продукции от десетки клипове на година, различни прослушвания за професионални проекти на нашата кастинг агенция VS Cast Agency, ние търсим постоянно и допълнителни и разнообразни ангажименти на всички от VS DANCE.

А ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ във VS DANCE има кариерна пътека за всеки ученик. Ако искаш да получаваш ПЪРВИ УЧАСТИЯ, ТВОЕТО РАЗВИТИЕ ДА БЪДЕ ПРИОРИТЕТНО, да се развиваш професионално и да получаваш специално внимание е необходимо да минеш през няколко етапа на своето развитие.

  1. Първото стъпало е нашия младежки състезателен отбор VS Youth или детски състезателен отбор VS Kids Crew. Тук възпитаваме нашите БЪДЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, НАСЛЕДНИЦИ НА ИНДУСТРИЯТА.
  2. От там, следващото ти стъпало е ГЛАВНОТО КРЮ – VS Pro – в него имат право да бъдат, само най-лоялните и доказали се танцьори. Там са първите членове на VS DANCE, като Виктория Димитрова Goldy, Виктория Атанасова, Петьо Начев, Виктор Гърков. Главното крю е най-отговорното и специално стъпало на развитие. Можеш да влезеш вътре, САМО след специална покана от останалите членове.

3. Всички наши СТИПЕНДИАНТИ от програмата ни VS Academy също се възползват от нашето специално внимание. Годишно инвестираме бюджет от около 10 000 лв в обучението на тези млади бъдещи професионалисти, влагаме всички усилия в тяхното развитие. Целта ни е да възпитаме ново поколение танцьори и преподаватели.

Повече за цените можете да видите ТУК.

Споделеното щастие е двойно щастие! Ние всички сме приятели и всички ще сме радостни да се запознаем с теб и твоите приятели! Заповядайте заедно!

Да, всички наши студиа разполагат с мъжка и женска съблекалния, гардеробчета за личните ви вещи, баня и тоалетна.

Класовете за деца, са едни от най-развитите в цялата школа!

Най-добрият ни педагог е Виктория Димитрова Goldy – майка на близнаци, треньор и ментор на VS Kids Crew и CEO на VS DANCE StudioS. Нейните класове са „HIP-HOP KIDS“ – Събота и Неделя 12:30 – 13:30 – VS DANCE Studio #1 –  Бул. Витоша 91 и „HIP-HOP KIDS“ – Понеделник и Сряда 18:00 – 19:00 – VS DANCE Studio #2 – ж.к. Бъкстон, до Бл. 24. Класовете са подходящи за деца от 7 до 12 годишна възраст.

Екипът на Goldy e от специално подбрани преподаватели, които изграждат харакетра на децата, зараждат силна любов към движението и спорта, дисцпиплинират ги и развиват максималния потенциал във всяко дете.

Ивана преподава HIP-HOP за деца всеки Понеделник и Сряда от 17:00 – 18:00 часа – VS DANCE Studio #1 –  Бул. Витоша 91

Брейк Денс за деца преподава Валентин Радков всеки Вторник и Четвъртък от 18:00 до 19:30 часа – VS DANCE Studio #2 – ж.к. Бъкстон, до Бл.24

Ясмин Кирилова преподава Show Dance за деца всеки Вторник и Четвъртък от 17:00 – 19:00 часа.

ДА! В студиото е ЗАБРАНЕНО влизането с външни обувки! Това е така, защото мислим за вас! Вашето удобство и преживяване са изключително важни за нас, а хигиената и чистотата са важен фактор за това.

Нашите студиа са изключително комуникативни. Всичко е споделени при нас! Ако дойдеш по-рано можеш да седнеш в някой от нашите кътове за отмора, да погледаш предишния клас, да усетиш обстановката, да се климатизираш и спокойно да изчакаш с усмивка на лице.

Този въпрос е наистина важен. Облеклото и външния вид са ключови, за да усетите стила, който тренирате, за да усетите движенията по-добре. Виж нашата рубрика на тема „Как да се обличам, когато тренирам танци“, там можеш да намериш много интересни идеи за твоя неутразим аутфит.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod ante eget ipsum blandit luctus. Ut convallis, neque non sollicitudin imperdiet, elit orci accumsan nisi, finibus facilisis ligula neque nec mauris. Sed ac arcu venenatis.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod ante eget ipsum blandit luctus. Ut convallis, neque non sollicitudin imperdiet, elit orci accumsan nisi, finibus facilisis ligula neque nec mauris. Sed ac arcu venenatis.

Нашите класове, според вида клас, стил и учебен материал се разделят на 60 или 90 минутни. Можеш да разгледаш нашия график. В него всеки клас е обозначен от колко до колко часа е и в кои дни от седмицата е.

ВДИГНИ НИВОТО е слогъна на нашите ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ! Това е най-добрият и градивен начин, чрез който можеш да получиш конкретни насоки за своето ИНДИВИДУАЛНО развитие. 

Нашата мисия е да бъдем мост между начинаещ и професионалист. В зависимост от актуалния ни график, имаме различни класове специално насочени към начинаещи.  ПОДАРЪК – нали помниш нашата изненада към всеки НОВ УЧЕНИК? Щом стъпиш в студиото, ще ти подарим КАРТА ЗА ТРИ БЕЗПЛАТНИ РАЗЛИЧНИ КЛАСА, с която можеш да изпробваш три възможности абсолютно безплатно и така да избереш най-доброто за себе си!

Разработили сме наши VS специални програми и карти с големи отстъпки за всички наши ученици. Студиата ни НЕ работят с други външни карти.

Споделете с приятели:

Запитване